2016. október 9., vasárnap

Út Új-Delhibe


Kis késéssel indultunk Budapestről Münchenbe, majd tovább Új-Delhibe. A Lufthansa nagyon korrrekt szolgáltatást nyújtott. Budapesten a kapitány az indulás előtt utasok elé kiállva kért elnézést a késésért.


A repülőjegyet (oda Delhi, vissza Mumbai) az expedia.com oldalon vettem és már Münchenben láttam az emailt,  melyben a járatról értékelést kérnek. Megjegyzem, hogy a müncheni reptéren a Telekom ingyenes WiFi internetje fogadott :-)

Most várjuk a leszállás előtti kaját (este lévén vmi vacsora féle lesz). Az út sima volt, a gépen már tablet szerű valódi érintőképernyők, gyors váltásokkal - szóval sokkal jobb mint a régi stílus. Internet és GSM szolgáltatás (9-17 EUR-os csomagokkal - kihagyom).

A repülőn már leendő vendeglátóink is szép számban képviseltetik magukat.

Érkezés este 11 körül (helyi idő szerint, +3:30 Budapesthez képest). Még a vízumot kell intézni, helyi pénzt (rupia, 4,0-4,5 Ft) és irány a szállás.

Az e-Visa sor a vízum mellett be is léptetett minket az országba, jöttek a csomagok is ütemesen és nem túl lenyulósan lett 50 EUR-nyi rúpiánk is.

A pre-paid taxira befizetve kis fekete járgányban beautóztunk a vasútállomáshoz közeli szállásunkra - hangos dudaszó mellett. Erről csak annyit,  hogy a duda szól ha kell, ha nem - ami itt megy még nekem is sok.

A szállás maga OK, van minden ami kell és nem fizetünk olyasmiért, amire nincs szükségünk.

Van működő WiFi és így blog is kis késéssel.

Nincsenek megjegyzések: