2011. március 14., hétfő

Sao Paulo plusz

Van nehany dolog, ami kimaradt az elso ket reszbol. Ime ...

Jartunk a Praca Padre Manuel da Nobrega-n, ahol a varos elso epuletet felhuztak es igy a varos alapitasat e helyhez kotik. A hely mara egy beke haranggal is gazdagodott, amit mindenki megkongathat - fuggetlenul szemelyes bekevagyatol.






Sao Paulo igen nagy varos. Belvarosa nem osszefuggo, sok erdekes helyet lehet talalni az epuletek kozott, ami alkalmat ad a setalgatasra - ezzel eltunk is.

Erdemes megemliteni meg Andre baratunkat, aki a repteri busz megallojaban ajanlotta taxi szolgaltatasat - kis nevjegykartyan - figyelmunkbe - kb. a ket buszjegyert.

Just in time, reggel 6-kor ugy dontottunk, h felhivatjuk a portassal. Mondta, h jon - 40 perc ..., 50 az ut, a 9 oras gephez kezdett necces lenni. De jott kicsit elobb, nyomta rendesen, atdudalva udvozolte a repteri busz soforjet, tartotta az arat. A kocsin persze semmi taxis nem volt, de a szolgaltatas OK volt.

Egy kis "kartyazasra" itt is sor kerul. Jelesul a Citibankos kartya adja meg magat. Internet, skype, menurendszer, ugyintezo. "Frissit". De ez sem segit. A mento otlet: "Hasznalja a masikat!" (Es akinek nincs? Hm ...)

Nincsenek megjegyzések: