2011. március 14., hétfő

Chillan - Valle las Trancas

Chillan-ba het ora utazas utan, este, zuhogo esoben erkezunk es indulunk a masnapra lefoglalt szallasra. Van szoba erre a napra is, az ara is a masnapi foglalas szerint alakul.

Egy osztrak lany a lakotarsunk. Elbeszelgetunk. Tud spanyolul (nagy elony), igy segit a program kitalalasaban. Masnapra Trancas volgybe (kb. 70 km) tervezunk turat. Termalviz, hegyek, sipalya, stb. Az utazas "helyi" busszal.





Az erkezes egy kihaltnak latszo turista- kozpontba tortenik (ez csak par fa epuletet jelent). Bar a nap sut ezerrel, az elozo napi esotol minden vizes. Minden, amire a nap rasut, gozolog.





Elindulunk a hegyen fel, a termalfurdo fele. 6-7 km, 2 ora, sok fenykep. A hatterben homezovel fedett hegyek. Meg keves sielni, de egy lift jar, turistaknak es downhilles cangasoknak (a felvono ulesein hatul kulon bicajtarto). Furcsa lec nelkul liftezni. Fent mar keszulnek a siszezonra a liftek.



A termal- furdo is kellemes, ki lehet uszni a napra, feletted hegyek, sipalyak es a kek eg. Visszamegyunk a turista kozponthoz, az utolso buszt varjuk.


Estere visszaerunk Chillanba. Rovid nezelodes a varosban, majd 11 korul indul az ejszakai busz tovabb. Nagy hatizsakokat begyujtjuk a volt szallason, majd blogiras, netezes, buszozas.

Szallasadonk, Samuel, nagyon korrekt arc. Beszel angolul, nem problemazott az egy nap elteresen a foglalas miatt, ott hagytuk a hatizsakokat ...

Nincsenek megjegyzések: