2008. május 20., kedd

USA 11

La Jolla

Udulovaroska. A parton szamos ilyen van, azonban itt van egy kiszogelles, dombok, gyonyoru hazak es kertek. A varoskaban butikok, galeriak, eves-ivas.








Egy kisebb foka kolonia a parton.














Egy kis oceanparti latvany keso delutan.













K1 Speed Gokart

Bar tobbszor talaltam mar gokart hirdetest, az itteninek volt egy kulonlegessege: elektromos gokartokkal mennek. Ezt ki kellett probalni.

A belsoteri palya hasonlit a mieinkhez, felulete aszfalt, inkabb erdes, mint csuszos. A palyat muanyag utkozozona veszi korul, palyaorok, zaszlok hasonloak. A gokartokban biztonsagi ov. Elso esetben regisztralni (6 dollar) kell, es mindent alairni ... szokasos. 50 dollar: 3 menet, 1 menet 14 kor, egy kor kb. 29 masodperc (az elejen).

A gokartok baromi jol gyorsulnak, dinamikusak, nagyon jol mennek, es jol fekezhetok, bar a motor sokszor eleget fog rajtuk.

Kb. harom menetre eleg kart van, a piheno ido alatt toltik oket. Leszamitva a motor hangjanak massagat es a kipufogogaz hianyat nagyon hasonlitott az otthoni elmenyhez, de a motor dinamikaja igencsak javitotta az elvezeti erteket.

Egyebkent meg egy erdekes dologot megoldottak: lehet tolatni, peldaul, ha megpordulsz. Ugyanakkor az elektromos meghajtas kiegeszul egy tavoli vezerlessel: levezeto korben, boxban teljesitmenykorlatozas van, baleset eseten pedig - tavolrol - az osszes kartot le tudjak allitani.

Web: www.k1speed.com


Carlsbad

Egy udulo kisvaros az ocean partjan. Termeszetesen minden kaphato ... A nevehez meltoan szamos dan stilusu epulettel.

Irany Los Angeles

Nincsenek megjegyzések: