2008. február 12., kedd

Bali 1

Indulas Balira
Mar a repuloteren 20:00-ra volt kiirva az a gep, ami 18:45-kor indult volna. Kesik. Ez elofordul (nem a menetrend valtozott). Ami feltunt, hogy a gep ott allt az indulasi kapunal. Ket ember matatta az egyik hajtomuvet (a kettobol - A330). Kesobb mar technikai problemara hivatkozva kertek elnezest a kesesert (kb. 2 ora), majd a gep kesz lett az utasok fogadasara. Most itt ulok es irom a PDA-n ezt a kis tortenetet. Remelem lesz meg alkalmam feltenni a blogra...

Bali
Megerkeztem. Mar majdnem ejfel volt. Viki, akit Szabolcs ajanlott buvar oktatonak, azt igerte, hogy foglal szallast egy ejszakara a reptertol 10 USD taxi tavolsagra. Vizum, beleptetes ment gyorsan. Helyi penz az automatabol kijott (megint az OTP volt a nyero). Taxi is OK. Szallas zarva. Csongetes. Valaki elokerul, beenged, de Vikirol, foglalasrol nem tud. Angolul se nagyon (pedig egypar mondat utan en mar valtok az azsiai angolra). Egyszerusitek: Van szoba egy ejszakara? - Van. Adminisztracio OK reggel? - OK.

Egy ora es lehet furodni, aludni es reggeli is van a szobahoz. Ez a hang (ez meg nincs itt ...), amire ebredek. Es ime a kilatas, ami reggel fogad. Bali jol indul.



Viki irta, hogy talan erre lesznek autoval es el tudnak vinni Amedbe (ott van a buvar iskola, kb. 100 km, 2 ora). Mar reggeli utan epp irtam az SMS-t, amikor megjelenik valaki (Viki). Ugyan a berelt kocsi meg szervizben, de majd hozzak es mehetunk is. Addig kave valami helyen. Viki ket vendege is velunk tart. Talalkoztunk meg egy magyar arccal - veletlenul. Kulon fejezetet erdemelne. Kozben meglesz az auto. Egy 4 szemelyes kis dzsip - csomagtarto szinte nincs. De elferunk (jo emberek ...).

Nincsenek megjegyzések: