2008. február 12., kedd

Amed - Buvarkodas

Amed
Megerkezunk. Szallas, ebed. Buvartanfolyam indul - ot videolecke. Masnap delelott konzultacio, tesztek. Ebed. Delutan medenceben oktatas. Viki beteg, jon egy helyi arc - jo arc - Sidarta. Az eso zuhog, majd lassan elall. Vegulis a vizben - kulonosen alatta - mindegy. Masnap reggel megyunk a tengerre, ha az ido jo lesz.

Es tenyleg. Ket merules egymas utan egy hajoroncsnal, kozel a parthoz. A bal fulem nem akar egyenliteni, nemi kuzdelem utan megis megy. A masodiknal mar konnyebb. Gyakorlunk veszhelyzeteket. Delutan ujabb teszt. Megy. Utana mar baromi faradt vagyok. Legalabb jol alszom majd. A jetleg mar reg elmult, de a szoban osztozom masokkal: gekko, hangya, bogarak, stb. Masnap meg ket merules.

Egy japan roncshoz tartunk. De nem sokaig, az ut az elozo napi esotol beszakadt. Irany az elozo napi helyszin. Ma melyebbre megyunk (kb. 18 meter). Beuszunk a roncsba is. A masodik merulesre mar egesz jol elvagyok. Tobb levego is marad a palackban. Irok merulesi naplot, meg nehany nyomtatvany es vege a buvartanfolyamnak.


Nincsenek megjegyzések: