2012. március 17., szombat

Pattaya 1.


A busz este 11 korul erkezik. A baratomnal meg vendegek vannak (hajnalban indulnak haza), igy elvisz egy ejszakara egy v
endeghazba, majd masnaptol nala lakom. Bar gondolkozom egy parti setan, vegul a faradtsag nyer, lefekszem.


Reggel egy futassal kezdodik a nap 8 korul. Az ido szep, masok is futkaroznak, a helyiek a partot takaritjak. A sport egy tengeri furdessel er veget.


Elmegyek a varosba venni egy szandalt. Reggelit a Starbucksban eszem. Korulnezek az interneten, majd ebedelunk es atkoltozom a baratomhoz. A kepen az itt elo lengyel baratommal vagyunk az irodajaban "azsiai stilusban".



Regi ismerosok


Delutan az irodaban (kis munka utan) vacsorara keszulodve talalkozom egy negy eve megismert lengyel idosebb urral (minden evben itt tolt 2-3 honapot).


Csatlakozik hozzank baratom 10 eve latott thai ismerose is. Azota jol megtanult angolul, sokat mesel, elbeszelgetunk - japan vacsi, labmasszazs, aztan kis borozas. Azt hiszem a "masnap" veget vet a jetlag-nek is (igaz, du 3 korul ebredek). Egy futas ismet jol esik, a vegere hagyva 17 emeletet ('k' magasan van).


Az epulet pedig az, ahol lakom.



Buvarkodas


Mivel szombatra nem volt hely, vasarnapra jelentkezem be (ukran ceg, mar voltam veluk 4 eve is). A hajon tan 3-an vagyunk nem orosz ajkuak.


A tarsam Olena lesz, ismeroskent udvozol (4 eve is egyutt voltunk kint, O emlekszik ram), de en csak ekkor ismerem meg. Sokat fiatalodott (telleg). Egyebkent meg a ceg egyik tulajdonosa.


Jol elbeszelgetunk az elmult evekrol, uzletrol, stb. Megismerkedunk Spike-kal (angol a Man szigetekrol, alkalmi instruktor - eloszor ezzel a csapattal, szabaduszo; reggebben Vietnamban is buvarkodott, ajanl mindjart ott is helyet, ceget). Jol ment a ket merules is (azt hittem tobb gondom lesz).


Este 8 korul erek haza. Kis tarsasag, finom thai hazi vacsora, lengyel vodka. Angol/lengyel felvaltva.


Thai masszazs


A meditacios centrumban nem ajanljak a mobilt, netet, stb. Probalom a dolgaimat lezarni. Fel nap munka utan elbiciklizem a centrumba.


Otthon egy ujabb 17 emeletes futas, kis uszas es estere mehetunk is masszazsra. Nagyon jol esik, az otthoni ar otodeert.


Check in/out


A hetfoi latogatasomon megegyezunk, h masnap 11-re erkezem a Meditacios Kozpontba. Kedd reggel meg egy gyors email es hatrahagyom a ketyereket. A thai arccal reggelizunk. Aztan Checking out/checking in.


Nincsenek megjegyzések: