2016. február 21., vasárnap

Koh Tao 1


Zsúfolt kikötő, rengeteg ember, transzferhez utasaikat várók, taxisok (azonos árakkal, kartell?). Kimenekülünk.  Egy taxival elhajtatunk a szállásul kiszemelt, nem foglalható helyre, kb másfél km.


A bungalow ...

Szoba van sok árkategóriában, szabad szoba viszont csak egy a legdrágább parti kunyhó. Jól hangzik, de ....  Három éjszakára kivesszük. Ez egy gyors döntés (és rossz? Ezt még nem tudjuk,  de a parton blogot írni kellemes érzés. A víz tiszta,  meleg, a nap süt :-)


... és a kilátásunk

A reggeli kicsit megkésve 11-re tolódott, utána úszkálás, pihenés, blog,  zene, kis munka - végülis vasárnap van.

A másnapi búvárkodást kell még lefoglalni, futás a közeli dombokon, vacsora, reggeli beszerzése maradék napi program.


A búvárkodás 1 nappal későbbre marad (nincs elég instruktor az utitársam bevezető búvárkodásához). A futás megvolt,  de több, mint 200 m szint ebben az időben kicsit keményebb volt,  mint terveztem. A trekking út nem volt járható,  így visszafordultam. Jó volt a tengerbe csobbanás a nyújtás után.

A vacsora finom és kiadós volt, a sör hideg. Valamit sikerült reggelre is beszerezni. Egész jó kis nap kerekedett ki, leszámítva, hogy reggel (amíg a transzfer buszra vártunk) és este (a vacsora közben) is rajtunk lakmároztak a szúnyogok. Minden nem lehet tökéletes ;-)


Nincsenek megjegyzések: